2012-02-16

20 februari blir det ”Gotgatan – where are the pricks?” på Standup Monday som körs måndagar på Boulevardteatern i Stockholm.

Det är Jakob Öqvist med vänner som står för ståuppandet denna gång. Det blir Isak Jansson, Simon Garshasebi och Melody Farshin som tillsammans skapar en kväll med många skratt från kl 19.

Jakob Öqvist är den komiker som syns mest i svensk TV just nu. Tre timmar LIVE varje morgon väcker Jakob landet i den färgsprakande morgonshowen ”Vakna med the Voice” på Kanal 5.
Jakob är även en av killarna bakom TV-Succén ”Stockholm Live” och har även synts i ”Dansfeber”, ”Idol eftersnack” , ”Comedy Fight Club” TV3, ”Hål i Väggen” TV6, ”Sing a Long” TV3, ”Melodifestivalen” SVT.

Biljetter finns här!

Alla måndagar finns här!


Nyhetsarkiv:
 • Bokastandup.se
  Vi är det vi heter. Och det gör vi bra.
  "Vi får så många förfrågningar, vi måste ha någon som hjälper oss med bokningar". Orden är Özz Nûjens. Året är 2004. TV-succén Stockholm Live ger kulturformen standup comedy en ordentlig skjuts.

  Sara Liljedahl rekryterades eftersom hon bedömdes vara rätt person att hantera arbetet. Hon fick börja på halvtid. Det tog inte lång tid innan hon var tvungen att gå upp på heltid. Bokningarna strömmade in från hela landet.

  Det är inte bara komikern som ska vara på rätt plats, i rätt tid med rätt brief. Hela logistiken är betydligt mer komplicerad. Resor ska bokas, boende ordnas och komikern måste få rätt information - vissa kunder vill ha specialskrivet material.

  Bolaget ägs av Sara Liljedahl och Jakob Öqvist.
  Vi ökar mycket på en smått ökande marknad. Vår höga servicegrad gör att våra kunder återkommer, återkommer och återkommer.

  Detta tillsammans med att vi knutit de hetaste komikerna till vårt stall. Vi är först med det senaste. Inte de mest kända - än.

  BokaStandup.se är topptre bland Sveriges bokningsbolag för standupcomedy-artister.

  Men det är inte storleken som betyder något. Vårt mål med att alltid hitta rätt komiker till rätt evenemang är vida känt.

  Vår affärsidé är enkel. Vi tillfredsställer företags och organisationers behov av skratt!
 • Hej!
  Vi vet att det är svårt att hitta rätt bland alla komiker som finns idag, låt oss hjälpa dig att hitta rätt komiker till just ditt evenemang.

  Sara Liljedahl, manager/bokare
  Tel: 0735-10 77 77
  Mail: sara@bokastandup.se

bookmark