”Min teori är att tomten besöker Danmark som sista land på julafton, för han var alltid helt dyngrak när han kom till vårat hus.”

Dansfeber, Idol eftersnack och Vakna med NRJ

Komikern som syns mest i svensk TV just nu. Tre timmar LIVE varje morgon väcker Jakob Öqvist landet i den färgsprakande morgonshowen ”Vakna med NRJ” på Kanal 5.

Jakob är även en av ståupparna bakom TV-succén ”Stockholm Live” och har även synts i ”Comedy Fight Club” TV3, ”Melodifestivalen” SVT, Idol Eftersnack TV4 och andra TV-program. Jakob är även en av Sveriges mest bokade och uppskattade konferencierer.

”Vi bokade Jakob Öqvist som underhållning till vår årliga
säljkonferens. Vi är supernöjda med Bokastandup.se och Jakob som bjöd
på något utöver det vanliga. Proffsigt, prisvärt och väldigt roligt!”

Lotta Eklöw
Eventansvarig på mobiloperatören 3

”Vårt varmaste tack till dig och framförallt Jakob Öqvist för tillställningen i fredags på Adecco Star Awards. En enad publik tyckte att kvällen var toppenbra och Jakobs insats hyllades väldigt mycket.

Tack för att kvällen förgylldes på ett mycket bra sätt!”

Jesper Ohlsson
Adecco Finance & Legal

Recension i Örebro-guiden 2012

Pressbilder: Pressbilder på Jakob Öqvist

 • Bokastandup.se
  Vi är det vi heter. Och det gör vi bra.
  "Vi får så många förfrågningar, vi måste ha någon som hjälper oss med bokningar". Orden är Özz Nûjens. Året är 2004. TV-succén Stockholm Live ger kulturformen standup comedy en ordentlig skjuts.

  Sara Liljedahl rekryterades eftersom hon bedömdes vara rätt person att hantera arbetet. Hon fick börja på halvtid. Det tog inte lång tid innan hon var tvungen att gå upp på heltid. Bokningarna strömmade in från hela landet.

  Det är inte bara komikern som ska vara på rätt plats, i rätt tid med rätt brief. Hela logistiken är betydligt mer komplicerad. Resor ska bokas, boende ordnas och komikern måste få rätt information - vissa kunder vill ha specialskrivet material.

  Bolaget ägs av Sara Liljedahl och Jakob Öqvist.
  Vi ökar mycket på en smått ökande marknad. Vår höga servicegrad gör att våra kunder återkommer, återkommer och återkommer.

  Detta tillsammans med att vi knutit de hetaste komikerna till vårt stall. Vi är först med det senaste. Inte de mest kända - än.

  BokaStandup.se är topptre bland Sveriges bokningsbolag för standupcomedy-artister.

  Men det är inte storleken som betyder något. Vårt mål med att alltid hitta rätt komiker till rätt evenemang är vida känt.

  Vår affärsidé är enkel. Vi tillfredsställer företags och organisationers behov av skratt!
 • Hej!
  Vi vet att det är svårt att hitta rätt bland alla komiker som finns idag, låt oss hjälpa dig att hitta rätt komiker till just ditt evenemang.

  Sara Liljedahl, manager/bokare
  Tel: 0735-10 77 77
  Mail: sara@bokastandup.se

bookmark