ct
Jakob Öqvist
Bokastandup Sverige
Venusvägen 46
175 60 Järfälla
För bokning eller förfrågan:

Kontakta oss

Jakob Öqvist

Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live. Han har även synts i Comedy Fight Club, Melodifestivalen, Idol och andra TV-program. Jakob är även en av Sveriges mest bokade och uppskattade konferencierer.

Dansfeber, Idol eftersnack och radioshow

Komikern som syns mest i svensk TV just nu och hörs i radio. Tre timmar LIVE varje morgon väcker Jakob Öqvist landet i den färgsprakande morgonshowen “Morronrock med Jonas, Lillemor & Jakob” i Rockklassisker.

”Min teori är att tomten besöker Danmark som sista land på julafton, för han var alltid helt dyngrak när han kom till vårat hus.”

Vi bokade Jakob Öqvist som underhållning till vår årliga säljkonferens. Vi är supernöjda med Bokastandup.se och Jakob som bjöd på något utöver det vanliga. Proffsigt, prisvärt och väldigt roligt!

Lotta Eklöw, Eventansvarig på mobiloperatören 3

Vårt varmaste tack till dig och framförallt Jakob Öqvist för tillställningen i fredags på Adecco Star Awards. En enad publik tyckte att kvällen var toppenbra och Jakobs insats hyllades väldigt mycket. Tack för att kvällen förgylldes på ett mycket bra sätt!

Jesper Ohlsson, Adecco Finance & Legal

Recension i Örebro-guiden 2012

PressbilderPressbilder på Jakob Öqvist

 
Bokning: 08-515 101 20